AK Parti'den sağ duyu çağrısı

AK Parti

AKP Yakup Ataş ile Süleyman Şeker İlköğretim Okulunda Atatürk büstüne yapılan çirkin saldırıyı kınadı




AK Parti'den sağ duyu çağrısı


AK Parti Bandırma İlçe Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Ataş, Süleyman Şeker İlköğretim Okulunda bulunan Atatürk büstüne yapılan çirkin saldırıyı kınadıklarını söyledi.

Saldırının faillerinin biran önce bulunmasını isteyen Ataş, çirkin saldırının Süleyman Şeker İlköğretim Okulunun İmam Hatip Ortaokul kısmına dönüştürülmesiyle eş zamanlı olmasının ise düşündürücü olduğunun altını çizdi.

Tamamen provokasyona yönelik bu olay karşısında vatandaşlardan sağduyulu olmaları çağrısında bulunan Ataş, basın ve yayın kuruluşlarından gerçekleşen çirkin saldırıyı iyi okumalarını ve olayın failleri bulunmadan mahsum insanları töhmet altında bırakacak haberlerden de kaçınmalarını istedi.

Ataş, "Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan şu günlerde, Ulu Önderimizin manevi şahsında gerçekleştirilen bu çirkin saldırıyı kabullenmemiz mümkün değildir.Toplumun tüm kesimlerinin birlik ve berberliğimizi zedeleyecek her türlü provokasyona karşı daha duyarlı olması gerektir.Maalesef ülke kardeşliğinin temeline dinamit koymak isteyenler her yolu ve fırsatı mübah görüyorlar"dedi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı